PowerCubes producten staan voor “Power-branding”

De PowerCube werd uitgevonden door 2 studenten Industrieel ontwerpen aan de TU Delft, die het gek vonden dat het eerste wat men vaak bij een vergadering doet, onder de vergadertafel duiken om een laptop of beamer in te pluggen. Dat dit veel beter kan bewezen ze met de PowerCube. Wat volgde was een productfilosofie die ervan uitgaat dat functionaliteit en design hand in hand moeten gaan. De PowerCubes producten zijn uitermate geschikt om te laten bedrukken en origineel en duurzaam om te geven als relatiegeschenk.

Bekijk de producten

Bekijk website

Le Zen,
entertain in style

Een gloednieuw lampontwerp met gekleurde LED-lampjes, bluetooth speaker en een wijnkoeler.

Bepaal de sfeer met Le Zen
Creëer overal en altijd uw eigen sfeer.

Ontspan met je favoriete muziek
Verbind je apparaat draadloos met bluetooth om je favoriete muziek af te spelen.

Creëer je eigen sfeer 
Er zijn tot 7 kleuren LED-modi. Met de draadloze afstandsbediening kunt u elke gewenste kleur kiezen en zo de sfeer creëren die u wilt.

Geniet van uw gekoelde drankje
Voeg wat ijs toe om je drankje te koelen terwijl je geniet van de laatste muziek.

Bekijk product of bezoek website

Design uit Finland

Hoogwaardige, innovatieve Scandinavische producten. Dat is waar HUOMIO voor staat. Functionele producten met een creatieve twist om de ontvanger te verrassen en een langdurige impact te creëren.

Bekijk de producten

B8ta, working remotely everywhere

B8ta is een collectie voor iedereen die op afstand werkt. Onze producten zijn ontworpen om uw werkleven gemakkelijker te maken! Of je nu een meervoudige kabel nodig hebt om al je apparaten aan te sluiten of een draadloos oortje inclusief powerbank om je telefoon op te laden. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw bedrijf onderweg te runnen!

Bekijk de producten

Bezoek website

Upprett, the smart stand

Het minimalistische ontwerp van The Upprett houdt elke telefoon of tablet in de optimale kijkhoek.

Upprett betekent ‘rechtop’ in het IJslands en is ontworpen door Beata Franso, een in Amsterdam gevestigde kunstenaar / ontwerper. Het idee voor de upprett ontstond toen Beata op zoek was naar een oplossing om haar telefoon rechtop te zetten om video’s te bekijken of videogesprekken te voeren terwijl ze aan haar opdrachten werkte. Met de tools die in haar studio beschikbaar waren, begon ze te experimenteren, wat eindigde in dit minimalistische maar superhandige slimme standontwerp.

Bekijk product.

Op zoek naar gadgets, die niet gemaakt zijn van plastic?

Het OAKY assortiment is gemaakt van biologisch afbreekbaar kurk en biedt eco-vriendelijke tech must-haves. Zoals je ziet kun je naast het maken van (wijn)flessenstoppen nog veel meer met dit materiaal doen. De oude Grieken en Romeinen maakten er al dankbaar gebruik van en wij dus ook!

Het OAKY assortiment biedt luidsprekers (enkele en dubbele), sleutelhangers, draadloze opladers en zelfs opladers met extra functies (muismat, penhouder, telefoonstandaard). Wat u ook nodig hebt, er is een versie in kurkmateriaal beschikbaar.

Bekijk de producten

Introduceer natuur in een leven vol technologie.

WOODZ producten combineren hout met slimme technologie en zijn ontworpen om uw dagelijks leven te verrijken met verfijning en bruikbaarheid. Voor alle Inspector Gadgets die er zijn: ontdek onze steeds groter wordende selectie van de nieuwste en coolste houten gadgets die je zullen verbazen en je huis aankleden.

Bekijk de producten

NL-07 (11)

At Chili we believe in promotional products and corporate gifts that are durable, high quality and cherished.

We design products to impress and carry your logo proudly around the world for years with no harm to the environment.

Over the last 15 years, our first claim to sustainability has been quality, and usability. In an industry which is to a large extent still characterized by throw-away products that have no return on investment, our mission is to design advertising messengers that are in tune with the target group and which become part of their everyday life and really contribute towards the brand identity.

Bekijk de producten

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en aanbiedingen!


 

Premium Square

Premium Square is een toonaangevende internationale leverancier binnen de Europese industrie voor promotionele producten.