Over Premium Square

Premium Square is een internationale leverancier, gespecialiseerd in creatieve, functionele en duurzame producten en geschenken. Alle producten kunnen voorzien worden van een logo of boodschap. Het assortiment bestaat van exclusieve merken tot custom-made mogelijkheden en is ontworpen om de ontvanger te verrassen en langdurige indruk achter te laten. Het team bestaat uit ervaren professionals die zorg dragen voor een toegewijde, persoonlijke service.

Het bedrijf is actief in zowel de B2B als B2C markt door samen te werken met zorgvuldig geselecteerde partners. In totaal biedt het bedrijf meer dan 300 producten, verspreid over 7 merken, via 8 verkoopkantoren naar klanten in meer dan 25 landen.

WHY

Wij geloven in het belang van relaties. Connecties spelen een vitale rol in persoonlijk geluk maar ook de toekomst van onze wereld. Onze scope is de relaties tussen bedrijven, hun personeel en (potentiële) klanten. Diepe relaties zorgen voor een langdurig positief effect.

Onze visie is het creëren van de ultieme relatie tussen bedrijven, personeel en klanten.

Onze missie is het helpen van bedrijven om waardevolle relaties te bouwen en onderhouden.

HOW

In vergelijking met advertenties in print, tv en online media, hebben promotionele producten een groter bereik (89%) and een meetbaar hogere en langdurige bijdrage aan het creëren van diepere relaties tussen bedrijven en hun klanten.  62% van de ontvangers van relatiegeschenken gebruikt het product nog langer dan een jaar.

De zoektocht naar het meest geschikte promotionele product is een lastige. Het moet namelijk passen bij het bedrijf maar ook nog eens van waarde zijn voor de ontvanger.

Premium Square is een gespecialiseerde leverancier van promotionele producten, die rekening houdt met de milieu-impact van haar assortiment.  

WHAT

Premium Square levert promotionele producten die voldoen aan (in ieder geval) de volgende criteria: functionaliteit, creativiteit, duurzaamheid met de mogelijk om te customizen en bewerken. 

Onze toegewijde service is persoonlijk en professioneel. Wij helpen zoals wij zelf ook geholpen willen worden.

Highlights

  • International specialist
  • Experienced industry experts
  • Exclusive brands
  • Custom made project capabilities
  • Highest quality and compliance standards
  • Dedicated and personalized support
  • Great variety in sales- and marketingtools

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en aanbiedingen!


 

Premium Square

Premium Square is een toonaangevende internationale leverancier binnen de Europese industrie voor promotionele producten.