Premium Square Europe B.V. is een toonaangevende internationale leverancier in de sector van promotionele producten. Partner-distributeurs op alle continenten vertrouwen ons al jaren met hun bestellingen. 98% van deze bestellingen, meestal inclusief bedrukking met logo, wordt direct vanuit de fabriek in China geleverd aan onze klanten overal ter wereld (dropshipping).

Premium Square Europe B.V. streeft ernaar de meest klantvriendelijke en vakbekwame leverancier van promotionele producten te zijn. Dit doen we door flexibel te schakelen met onze partnerklanten en hoogwaardige elektronische producten te leveren. Indien nodig streven we naar maatwerk voor elke klant. Omdat elke bestelling uniek is, zoeken we altijd naar het beste product dat aansluit bij de wensen van onze partner klanten.

Duurzaamheid

Met multifunctionele producten streven wij ernaar bij te dragen aan een duurzame omgeving. Dit is een van onze belangrijkste principes bij het ontwikkelen van onze eigen producten, maar ook bij het selecteren van bestaande producten.

Kwaliteit en veiligheid

Kwaliteit en veiligheid zijn twee prominente pijlers binnen ons bedrijf en daarom voldoen onze producten aan de geldende EU-normen en regelgeving. Wij leveren onze producten uitsluitend via geselecteerde distributeurs van promotionele producten.

Marketingtools

Onze specialistische kennis ligt op het gebied van elektronische producten. We breiden ons assortiment voortdurend uit op zoek naar unieke producten voor uw klant. Om u extra te ondersteunen bij uw verkoop hebben wij extra marketingtools beschikbaar voor onze eigen labels. De labels B8ta, Upprett en Le Zen hebben een eigen website en exclusieve minibrochures als extra marketingpush zodat u de producten onder deze labels als exclusief item aan uw klant kunt aanbieden!

We publiceren ook twee keer per jaar een lookbook en onze producten kunnen worden geïntegreerd in uw website.

Onze mogelijkheden zijn eindeloos, vraag het ons.

Persberichten

Onderstaand een overzicht van het laatste nieuws:

Premium Square Group RE-designed (pdf). PSE PERSBERICHT – 01 03 2022

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten en aanbiedingen!


 

Premium Square

Premium Square is een toonaangevende internationale leverancier binnen de Europese industrie voor promotionele producten.